Drechtsteden nieuws

Nieuws uit jouw gemeente
 1. Biesboschcentrum Dordrecht is op zoek naar vrijwilligers die als pontschipper wandelaars willen overzetten naar de overkant, het Griendmuseumpad, in de periode van april t/m oktober a.s.  Heb je interesse? Bekijk dan hier de vacature voor meer informatie.

  Het bericht Pontschipper(s) gezocht! verscheen eerst op Dordrecht.

 2. In de nieuwe activiteitenbrochure van 2018 staan allerlei leuke activiteiten die georganiseerd worden door Biesboschcentrum Dordrecht.Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe activiteiten dit jaar: ‘Liniecrossers’, ‘Vroege vogeltocht’ en ‘Biesbosch Natuurtocht’. Wil jij deze brochure ook? Kom deze gratis afhalen bij Biesboschcentrum Dordrecht. Ook is het mogelijk om als ondernemer deze brochure uit te delen aan gasten en bezoekers. Stuur dan een mail...

  Het bericht Heb jij de nieuwe activiteitenbrochure al? verscheen eerst op Dordrecht.

 3. Op 1 april 2017 lanceert Nationaal Park De Biesbosch de Biespas, een donateursprogramma ten behoeve van het toegankelijk en beleefbaar houden van de Biesbosch. Biespashouders dragen met hun donatie bij aan het behoud van goede recreatievoorzieningen en verdere ontwikkeling van het natuurgebied. De Biespas is het donateursprogramma van Nationaal Park...

  Het bericht Word donateur van de Biesbosch met de Biespas verscheen eerst op Dordrecht.

 4. In opdracht van de gemeente Dordrecht is onderzocht hoe de gemeente Dordrecht de samenwerking met de andere Drechtsteden, gemeenschappelijke raden en de regio Zuid-Holland Zuid ziet.

  Het bericht Drechtstedensamenwerking onderzocht verscheen eerst op Dordrecht.

 5. Woensdag 21 maart kiezen Dordtenaren nieuwe leden voor de gemeenteraad. Er doen 13 partijen mee aan de verkiezingen. Standpunten van deze partijen kunt u vergelijken via de digitale stemhulp op MijnStem.nl.

  Het bericht Digitale stemhulp MijnStem.nl online verscheen eerst op Dordrecht.