Agentschap Telecom Nieuws

Nieuwsberichten op Agentschap Telecom
  1. De nieuwste editie van ons magazine is uit. Lees waarom vergunningsvrij niet altijd storingsvrij is. En hoe u zelf storingen in huis op kunt lossen. Waarom is het belangrijk dat een energiemeter gekeurd is? En hoe houdt het bedrijfsleven hun ICT veilig? Dat en meer in de nieuwste editie van het magazine Ontwikkelingen in de Ether.
  2. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft op vrijdag 8 februari de internetconsultatie voor het ontwerp-bekendmakingsbesluit veiling kavels B05, B28, B29 en B34 geopend. U kunt tot en met 22 maart 2019 reageren.
  3. Eind vorig jaar ontwikkelde Agentschap Telecomde de quickscan Uitval Telecom. Door het invullen van de quickscan weten organisaties welke risico’s ze  kunnen lopen en hoe goed ze zijn voorbereid op uitval.
  4. Staat u bij Agentschap Telecom geregistreerd als radiozendamateur, gebruiker van maritieme radioapparatuur en/of heeft u een vergunning voor het gebruik van frequentieruimte? Dan ontvangt u onze factuur met jaarlijkse vergoedingen dit jaar wat later dan u gewend bent.
  5. De veiligheid en goede werking van in de handel gebrachte apparatuur is in 2019 een van de speerpunten in het toezicht van Agentschap Telecom. Dat staat in het Jaarwerkplan Toezicht dat het agentschap vandaag presenteerde.