Nieuws PI4DEC

Dordrecht Radio Club
 1. We zijn alweer een tijdje onderweg in 2021 en ondanks de lockdown is PI4DEC vol actief in de Nederlandse Locator Contest. In april is het alweer de 4e keer dit jaar. PI4DEC ziet jou graag op de band om je te werken. Voor 2 meter is de huisfrequentie: 145.275 kHz.

 2. Het bestuur van de DEC nodigt alle DEC-leden uit om op woensdagavond 31 maart digitaal deel te nemen aan de uitgestelde ALV van de Dordtse Elektronica Club. Aanvang van de vergadering is 20:00 uur lokale tijd.

  De DEC ALV zal via het platform Google Meet worden gehouden waarbij u naast toeschouwer ook gewoon kunt reageren [...]

 3. 1 januari 2021, 11:00 lokale tijd is er een Nieuwjaarsronde op 145.275 kHz. De ronde wordt geleid vanuit Dordrecht door operators van PI4DEC.

  Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

 4. Bezoek aan de Dordtse Elektronica Club

  Ieder bezoek van het clubhuis dient vooraf aangemeld te worden, ook bij een individueel bezoek buiten de activiteiten om, zo voorkomen we onverwachte drukte in het clubhuis.

  Meld uw voorgenomen bezoek voor 15.00 uur van de dag van uw bezoek via email aan bestuur (at) pi4dec.nl. U krijgt een [...]
 5. Artikelen over praktisch meten met de nanoVNA vind je op de PI4DEC site ook onder de downloads evenals informatie over de Smith Chart.

  Metingen met de nanoVNA deel 1 – Meet de karakteristieke impedantie van een transmissielijn Metingen met de nanoVNA deel 2 – Meten van hoge impedantiewaarden Metingen met de nanoVNA deel [...]