Dordrecht 14 maart 2015

Nieuwe DARES voorzitter zet eerste belangrijke handtekening.

Vanmorgen heeft Ton Gielen PA1-TGI onze nieuwe DARES voorzitter zijn eerste belangrijke handtekening geplaatst. Namelijk de ondertekening van convenant met de Veiligheid regio Zuid Holland Zuid.

Ton moest er vele kilometers voor rijden maar dat had hij er graag voor over, de ondertekening vond plaats op het DRCC van Zuid Holland Zuid in Dordrecht.

Onze secretaris van DARES Chris van Gorp kwam binnen met een belangrijke envelop, de inhoud, het convenant waar we lang op hebben gewacht. De regio ZHZ was niet een van de eerste regio’s die met DARES in zee gingen. Door wisseling van de wacht heeft het allemaal wat langer geduurd.

Door dat de agenda’s van de veiligheid regio en het DARES bestuur moeilijk waren af te stemmen heeft de ondertekening vanuit de regio eerder plaatsgevonden, maar maakte het er niet onbelangrijker door.

Nu hopen we dat er snel capcode’s beschikbaar komen zegt Bas den Braven de RC van Zuid Holland Zuid zodat we onze deelnemers  weer normaal kunnen alarmeren, een van de aanwezige leden van ZHZ durfde het zelfs aan om in het bijzijn van het hoofdbestuur het examen voor certificering te maken, ondanks alles slaagde hij glansrijk.